Lajme

VIDEO\ Kryetari i bashkisë Dritan Leli i është bashkuar ekipeve të punës,situata drejt përmirësimit

Si pasojë e reshjeve të dendura dhe rrëshqitjeve të dherave në aksin rrugor Vlorë-Orikum në teren dhe Kryetari i bashkisë Dritan Leli. Vijon puna për hapjen e aksit rrugor Vlorë-Orikum  u bllokua këtë mbrëmje nga balta që mbuloi rreth 70 metra të rrugës . Janë bashkuar të gjitha ekipet e punës për ta bërë rrugën të kalueshme, sa më parë.

Një proces i vështirë, edhe për shkak të rreshjeve, që do të vijojë ende deri në pastrimin përfundimtar të këtij segmenti. Situata po vjen drejt përmirësimit, por ka ende punë për të bërë. Intensiteti i lartë i reshjeve ka shkaktuar këtë situatë problematike, pasi ka krijuar depozitim të inerteve në rrugë”

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close