Lajme

Kryetari i Bashkisë në Vlorë z Dritan Leli, ka reaguar për fatkeqsin në Turqi. Sot, të prekurit nga tërmeti kanë nevojë për lutjet dhe mbështetjen shpirtërore të të gjithëve!

Kryetari i Bashkisë në Vlorë z Dritan Leli, ka reaguar për fatkeqsin në Turqi ku ka qindra njerëz të vdekur nga 2 tërmetet e ditës së sotme.
Fjalët funksionojnë pak në tragjedi si kjo e kësaj të hëne, kur kanë humbur jetën qindra njerëz e të tjerë janë ende nën rrënoja, por mendimet, ngado në botë, janë të gjitha për Turqinë dhe Sirinë.
Sot, të prekurit nga tërmeti kanë nevojë për lutjet dhe mbështetjen shpirtërore të të gjithëve! 🙏

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close