Lajme

Merr fund ‘Big Brotheri’ edhe në Elbasan, policia çmonton 37 kamera, nën hetim 10 persona

Në kuadër të operacionit policor të koduar “Fijet”, Policia ka çmontuar deri më tani 37 kamera dhe janë iniciuar hetimet për 10 shtetas për vendosjen e këtyre kamerave në kundërshtim me ligjin.

Gjatë fazës së dhjetë kombëtare të këtij operacioni policor në Elbasan, në lagjet “5 Maji”, “Sul Paprri”, “Syrja Dylgjeri” dhe “Çlirimi”, u çmontuan 28 kamera dhe u iniciuan hetimet e thelluara, në bashkëpunim me Prokurorinë e Elbasanit, për 5 shtetas, konkretisht për: D. Rr., I. B., H. B., K. Xh. dhe A. I.

Plani operacional “Fijet” ka vijuar në Gramsh, ku u çmontuan dhe u sekuestruan 4 kamera të vëna në kundërshtim me ligjin, dhe u iniciuan hetimet për shtetasit: R. D., S. Xh. dhe A. Ç., si dhe në qytetin e Peqinit, ku u çmontuan 5 kamera dhe u iniciuan hetimet për shtetasit H. Z. dhe E. Xh.

Kamerat e sekuestruara ishin vendosur pa lejen përkatëse të organeve kompetente.

Në bashkëpunim me Prokurorinë pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Elbasan,vijon puna intensive për identifikimin e shtetasve që kanë instaluar këto kamera, si dhe për zbardhjen e plotë të qëllimit të vendosjes së tyre.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close