Lajme

Nga nesër, zonat ku do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë

Duke nisur nga dita e nesërme 29 prill 2021, në disa zona në kryeqytet do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike. Nëpërmjet një njoftimi OSSH bën me dije se pas përfundimit të investimit për rikonstruksionin e NST Kashar, do të stakohet energjia për shkak të kalimit me furnizim energjie të fiderave të rinj 20kV, nga skema provizore në skemë përfundimtare.

Gjithashtu janë njoftuar oraret përkatëse dhe zonat ku do të ketë stakohet energjia. Ndërkohë ndërprerje do të ketë pjesërisht bizneset Autostrada Tiranë-Vorë, Vorë-Fushë Krujë, gjatë ditës premte.

Më poshtë oraret e kufizimit të energjisë në zonat përkatëse:

09:00-10:00

Ujësjellësi Bërxullë, Pompat Ujësjellësi Laknas, Depo Farmaceutike, Shkolla Epoka, Turku Ozal

10:00-11:00

Ald-Kris Derby, Agroplast, FPM

11:00-12:00

Stela, Diekat

12:00-13:00

ATLAS shoqëri mielli

13:00- 14:00

City Park

14:00-15:00

QTU, Red Bull, Euro-Max

16:00- 17:00

Spitali Hygeia

17:00- 18:00

Tirana Biznes Park

30 prill

09:00-10:00

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: