Lajme

Një tjetër urban aksidentohet në Tiranë

Pas autobusit të Unazës i cili ra të premten në darkë në Lanë  por për fat pasagjerët shpëtuan me lëndimë të vogla, një tjetër urban është aksidentuar mesditën e sotme në Tiranë.

Autobusi i linjës Qyteti Studenti është pë rplasur në stacionin ku presin qytetarët te Fakulteti i Shkencave të Natyrës, ende nuk raportohet për dëme sepse ka ndodhur pak më parë.

Nga pamjet e siguruara duket se xhami i përparmë i autobusit është thyer. Është thyer gjithashtu komplet edhe xhami i stacionit. Nuk ka raportime për të lënduar, ndërsa nuk dihet nëse në momentin e përplasjes kishte pasagjerë në autobus, apo persona që prisnin në stacion.

Urbanët e Tiranës janë mjaft problematik, dhe në shumë raste janë bërë objekt ak sidentesh, të shumtën e rasteve për fajin e tyre ose për shkak të shpejtësisë ose për arsye të tjera.

Dy ngjarje në pak ditë tregojnë se ky shërbim nuk funksionon ashtu sic duhet edhe pse merr miliona lekë nga taksat e qytetarëve, por prapë calon.

Ndoshta ka ardhur koha që bashkia e Tiranës dhe cdo instituticion tjetër përgjegjës të mblidhen dhe të hartojnë një strategji të re të shërbim urban në kryeqytet.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close