Lajme

Ténton t’i ikë pólicisë në mes të qytetit shqiptar, por pa sukses!

Kanë kaluar gjashtë muaj, prej kur qytetarët e vendit tonë po ballafaqohen me pandeminë COVID-19. E, pavarësisht kësaj sheshet e qyteteve vazhdojnë të jenë të mbushura. Një numër i madh qytetarësh u panë edhe mbërmjen e kaluar në sheshin e qytetit të Lipjanit.

Por, një incident ka ndodhur, ndërsa nuk dihen rrethanat Në këtë video mund të shihni se si një qytetar, mundohet t’i ikë policisë, por që përfundon në pranga, e gjitha kjo për shkak të shpejtësisë dhe përgatitjes profesionale të policit. Momenti kur polici shtrinë për për toke dhe arreston të dyshuarin:

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close