fbpx
KultureLajme

Parada e koleksionit të makinave Retro në Vlorë (Foto/Video)

Retro ne Vlorë. Për herë te tretë një aktivitet i tillë zhvillohet në të gjithë vendin duke u ndalur tashmë në Vlorë. Një aktivitet qe u ndal edhe pranë qendrës historike në Vlorë por edhe një paradë përgjatë lungomare dhe në rrugët e qytetit.

Automjete të vjetra të cilat jane mbi 30 vjecare dhe që natyrisht kanë sjellë një atmosferë ndryshe. Kreu i bashkise Vlorë Dritan Leli dhe Dr i Drejtorise se transportit rrugor Blendi Gonxhe e kanë cilësuar nje aktivitet me mjaft vlera, automjete te vjetra por që promovojnë vlera. Dhe padyshim në Vlorë që promovon edhe qytetin. Për dy ditë Vlora pjese e Retro aktivitet që vjen për herë të parë në Vlorë por qe i zhvilluar për herë të tretë në të gjithë vendin.

 

 

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button