Lajme

PD dega Vlorë, Takime me Drejtuesit e lartë të Partisë Demokratike në vite

Takime pune me Drejtuesit e lartë të Partisë Demokratike në vite. Gërshetim i tre brezave të drejtuesve të partisë dhe të fushatave në vitet 1991, 1992; 1996; 2005 dhe drejtues të PD dega Vlorë pas vitit 2015!

Mirënjohje dhe përulje me respekt për themeluesit dhe drejtuesit e Partisë Demokratike, punën dhe kontributin e tyre!  Dëgjuam me vëmendje këshillat, vërejtjet dhe sugjerimet e kryetarit Adhurim Musaraj, deputetit dhe kryebashkiakut Gëzim Zilja, prefektit Esat Hasani, dr. Remzi Haxhiu, të cilët sollën përvojën e tyre të vyer. Në pamundësi për të qenë prezent shprehën mbështetjen kryetari dhe deputeti Ibrahim Vasjari, deputetët Petref Lameborshi, Kosta Koçi, Hasan Halili, Vilhelme Vranari, Mira Xhindi, Kreshnik Çipi, Eduard Velçani gjithashtu ishte prezent dhe ish deputetja Liljana Elmazi , dhe ish deputetja Nada Mecorapaj. Të tilla takime do të zbresin në të gjitha nivelet.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close