Lajme

Pesë hapat si të aplikoni nga telefoni për kolaudimin e makinës

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor ka publikuar në faqen zyrtare në Facebook hapat si mund të rezervoni online për kontrollin teknik të makinave duke shmangur radhët, por edhe sekserët.

Postimi i plotë Rezervimi i orarit të Kolaudimit të mjetit rrugor kryhet direkt online , për të gjitha Qendrat e Kontrollit Teknik pranë drejtorive rajonale të DPSHTRR!  Risia është se ky sistem i ri rezervimi ofrohet me autentifikim në llogarinë e secilit tek seksioni “Makina ime” në e-Albania, duke eliminuar spekullimet dhe sekserët që abuzonin dikur me radhën!  Mirëadministrojmë linjat, personelin, kohën e çmuar për të gjithë  , normalizojmë rrjedhën e shërbimit duke shmangur flukset artificiale “nisem pa plan, kur më teket, vonohem radhëve”!

Njihuni me kujdes me informacionin dhe përshkrimin e aplikimit , Hyni përmes faqeve:
www.e-albania.al
www.dpshtrr.gov.al  #DPSHTRR #MIE #AKSHI #AutomotorizimiShqiptar

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: