fbpx
Lajme

Plaku nga Tetova:Çka ka Hilari, ka dhe Ramizja!

Dafina Tosuni. Kurtish Ejupi është 87 vjeç, por krahas hallit të moshës nuk harron të tregoj edhe zënkat që ka me bashkëshorten e tij, Ramizen!

Axha Tish, na thuaj si e keni kaluar jetën me bashkëshorten?

Axha Tish:Me Ramizen po thua?

Gazetarja:Po, po, nëse nuk ke pas ndonjë Ramize tjetër!

Axha Tish:Me ju thënë të drejtë, kam kaluar shumë mirë!Jemi martuar me dashni; kjo po thotë

unë të kam dasht më shumë; nejse mund të kishte qenë ashtu, por pak ka rëndësi kjo, unë e kam dashtë përherë,

me të mira e të këqija, e kam dashuru!

Gazetarja:A keni xhelozu njëri tjetrin?

Axha Tish:Po besa, por Ramizja ka qenë më xheloze se unë!Kur ishim pak më të ri dilnim nëpër qytet bashkë; unë i kam pas merak femrat me i pa, kështu me i pa pa hile dhe Ramizja sa herë më thoshte dhe tani më thotë:

-O plak, kupto një xhë!Xhi ka Hilari kam ene une!Prandaj ma mirë është me Ramizen se sa me Hilarin! MAQEDONIASHQIPTARE.COM

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button