fbpx
Lajme

Rikthimi në parlament, ja si u veshën politikanët shqiptarë

Fillimi i javës riktheu në Parlament politikanët shqiptarë me energji tw reja, pas disa javësh pushime.

Nëpërmjet një seance plenare të mbajtur pasditen e 2 shtatorit, ligjvënësit shqiptar, çelën sezonin e ri paralmentar.

Për të kremtuar nisjen e një sezoni të ri, të gjatë e tejet impenjativ, deputetët dhe politikanët e Kuvendit i kishin kushtuar një rëndësi të veçantë paraqitjes së tyre!

Ndërsa parlamentarët meshkuj kanë qëndruar tek zgjedhja e sigurt e kostumit, për gratë e paralmentit duket se impenjimi për të zgjedhur veshjen e ditës së parë ka qenë me i madh.

Elegancë dhe veshje korrekte që i përshtaten ‘kauzës’ ishte gjithçka pamë në parakalimin e zonjave të politikës teksa drejtoheshin për në Kuvend.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button