Lajme

Rrjeti POP në Javën e Integritetit

Rrjeti POP në Javën e Integritetit. Nxitja e Integritetit në Nivel Lokal në Shqipëri Në datë 6.12.2021 Qendra Aleanca Gjinore për Zhvillim në partneritet me anëtarët e Rrjetit Përballja e Ofertave Politike POP, e me mbështetjen e Ambasadës Suedeze në Tiranë dhe Olof Palme International Center organizuan Konferencën Kombëtare Nxitja e Integritetit në Nivel Lokal në Shqipëri Ky aktivitet u zhvillua në Vlorë si edhe me pjesëmarrjen e 120 personave online nga 12 bashki të vendit.

Në këtë takim morën pjesë përfaqësues nga institucione të rëndësishme të vendit, kwshillat e qarqeve si edhe përfaqësues nga 12 bashkitë ku rrjeti POP zhvillon aktivitetet e tij në kuadër të Kontratës Sociale: Tiranë, Durrës, Pukë, Kukës, Vlorë, Fier, Pogradec, Kamëz, Shkodër, Elbasan, Vau i Dejës dhe Korçë.

Qëllimi i kësaj konferencë ishte diskutimi me përfaqësues të pushtetit lokal, shoqërisë civile dhe medias mbi rëndësinë e integritetit në lidership për të rritur besimin e publikut. Gjatë konferencës u ndanë me pjesëmarrësit dhe publikun përvoja të mira bashkëpunimi dhe metodologji të rrjetit “Përballja e Ofertave Politike “ dhe përfaqësuesve të pushtetit lokal.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: