Lajme

SHBA, Ariu ngjitet në shtyllën elektrike dhe fle gjumë, alarmohen banorët (Video)

SHBA, Një ngjarje e pazakontë, njëhkoësisht edhe e rrezikshme ka ndodhur në Amazona. Mësohet se një ari është ngjitur në  shtyllë elektrike dhe e ka zënë gjumi. Gjatë kësaj kohe, energjia elektrike është ndërprerë, në mënyrë që të shpëtonin ariun pa e dëmtuar.

Ka qenë ndërhyrja e policisë që ka bërë të mundur shpëtimin e ariun, por për 15 minuta energjia është ndërprerë. Mediat ndërkombëtare kanë treguar se ariu arriti të zbriste nga shtylla dhe vrapoi drejt habitatit të tij.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: