Lajme

Shkarkohen 3 inspektorë tatimor për korrupsion

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve (DPT) duke marrë shkas nga filmimet e transmetuara mbrëmjen e së enjtes, gjatë një emisioni investigativ, vendosi largimin e menjëhershëm nga detyra të 3 inspektorëve, të përfshirë në një akt të shëmtuar korruptiv.

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, sërish gjen rastin të falënderojë emisionin investigativ, por edhe sipërmarrësit për kontributin që po japin në luftën kundër korrupsionit dhe në evidentimin e rasteve në radhët e Administratës Tatimore.

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve garanton se nuk do të tolerohet asnjë sjellje joetike, dhe abuzive ndaj biznesit, e që bie ndesh me parimet që udhëheqin këtë institucion.

DPT siguron median, sipërmarrjen dhe qytetarët se do të vazhdojë të punojë me profesionalizëm, si dhe i fton të gjithë të jenë krah saj, për të denoncuar çdo rast të tillë korruptiv përmes kanaleve të komunikimit.

Në dispozicion të bizneseve dhe qytetarëve, për të denoncuar aktet korruptive, sjelljen jo etike dhe çdo akt të paligjshëm, gjatë ushtrimit të detyrës së punonjësve të Administratës Tatimore është vendosur numri i gjelbër pa pagesë 0800 14 14, adresa elektronike [email protected],  si dhe mund të dërgohen mesazhe, foto apo filmime në numrin 069 70 73 733, citon njoftimi i DPT.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close