fbpx
Lajme

Shqiptari lyen me vodka pronarin dhe…

Një shqiptar në Greqi a kuzohet për një k rim të r ëndë kundër një pronari hoteli. Mediat greke raportojnë se pronari i hoteli është gjetur i dj egur brenda biznesit te tij dhe për këtë k rim ak uzohet një 20-vjeçar nga Shqipëria. Emri i të riut nuk bëhet i ditur por mësohet se gjithçka ka ndodhur në ishullin e Santorinit, ku pas një sher ri shqiptari ka spërkatur me vodka pronarin e hotelit dhe më pas i ka vënë f lakën.

Po licia duke iu referuar kamerave të hotelit, raporton se 20-vjeçari rr ahu për v dekje pronarin e një hoteli në Santorini dhe më pas e spërkati atë me v odka dhe i vuri f lakën për të z hdukur g jurmët.

Mediat në vend thonë se gjithçka është e pabesueshme, pasi 20-vjeçari kërkonte nga 69-vjeçari Nikos Halaris, një borxh prej 200 Euro. I riu ka rrëfyer k rimin dhe ka thënë se gjithçka kishte ndodhur pas sher rit për 200 Eurot, pasi Halaris ia kishte borxh që nga viti i kaluar. Ai pranoi k rimin, por policia e kishte zbuluar dhe ka kamerat e sigurisë të cilat e kishin kapur atë duke u larguar nga vendi ku ndodhej hoteli i v iktimës. Ajo që bie në sy është se v rasësi nuk mori orën e shtrenjtë që mbante vi ktima, ndërsa kasaforta e hotelierit u gjet e paprekur

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button