Lajme

Sokol Çelaj po kthehej në shtëpi, autori i…

Sokol Çelaj, personi që mbeti i v rarë në orët e vona të natës në Shkodër, rezulton të ketë qënë për disa vite pjesë e rradhëve të policisë së Shtetit. V iktima disa vite më parë ka punuar si punonjës policie në Drejtorinë e Qarkut Shkodër. Në vitin 1990 Sokol Çelaj është përfshirë në një ngjarje k riminale, duke vrarë nga pakujdesia një mikun e tij në Shkodër. Ndërsa deri në këtë fazë të h etimeve nuk dihet nëse kjo ngjarje lidhet me vrasjen e tij ose jo. Çelaj, prej disa vitesh jetonte në Angli, ku së fundi ishte kthyer në Shqipëri duke punuar në restorantet e Malësisësë Madhe.

Prezenca e tij në Shkodër dhe Malësinë e Madhe, nuk ka kaluar pa u vënë re dhe nga kundërshtarët e tij, të cilët mesnatën e djeshme kanë organizuar a tentatin, duke e e kzekutuar me 6 plumba k allashnikovi. Sokol Çelaj është v rarë në sy të gruas së tij, ndërsa vetë bashkëshortja fatmirësisht nuk ka marrë asnjë p lumb.

V rasja ka ndodhur jo shumë larg banesës, kur Sokol Çelaj po kthehej në shtëpi. Autori i k rimit ka qëndruar aty, në pritje të mbërritjes së tij në shtëpi.

Pistat e hetimit Tashmë pistat ku policia është fokusuar për v rasjen është ajo e gjakmarjes dhe kultivimit të h ashashit në zonën e Dukagjinit apo në Shtëpitë e Barit në Angli.

Një tjetër pistë që po verifikohet është ajo e k onflikteve të mundshme që mund të ketë pasur v iktima me persona të ndryshëm, gjatë kohës që ka qëndruar në Shqipëri.

Deri në këta fazë të h etimit, dëshmitarja kryesore e kësaj ngjarje k riminale është vetëm gruaja e v iktimës, e cila nuk ka mundur të njohë identitetin e autorit, duke treguar në polici vetëm karakteristikat e veshjes së personit që qëlloi me a rmë z jarri.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close