Lajme

“Të më lëpish k***n”, Shkëlqimi pedofil që thotë se ka post të rëndësishëm në Ministrinë e Brendshme (Kamera e fshehtë)

Pedofilia vijon të jetë një gangrenë e madhe në Shoqërinë shqiptar, aq sa ky fenomen duket sikur nuk ka fund. Edhe këtë të martë në emisionin “Piranjat” u trajtua sërish ky fenomen që po shkatërron shoqërinë. burra në moshë kërkojnë të kryejnë marrëdhënie me të mitur.

Pas Fazliut nga Prizreni, Kristianit nga Lezha, këtë radhë në gjurmët e “Keisit”, profil nën të cilin fshihet gazetarja Aida Topalli, kanë rënë Nertili nga Fieri, polic Shkëlqimi dhe Ardiani nga Korça.

Është e njëjta skemë, e njëjta sjellje, i njëjti vulgaritet që shfaqin të gjithë pedofilët. Por këtë herë pedofilët nuk janë dhe aq të “dashur”, pasi ka dhe nga ata agresivë apo prepotentë siç është rasti i Nertilit nga Fieri, i cili sapo takon “Keisin” kërkon të vërë pikat mbi “i”.

Por kulmi i agresivitetit dhe fjalorit të tmerrshëm është ai me polic Shkëlqimin, i cili thotë se ka një post të rëndësishëm në Ministrinë e Brendshme.

Edhe pedofili nga Korça nuk ka asnjë ndryshim nga gjithë të tjerët, pasi nuk pyet as për moshën dhe as për asgjë, e ka mendjen thjeshtë të shtijë në dorë “zogun”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close