Lajme

Vaksinimi/ Rama: Në shkurt vijnë 40.000 të tjera, ne dhe Serbia kemi hyrë në zbatimin e kontratës

Me sa kemi mësuar imunizimi ka nevojë për të gjithë ciklin dhe ajo që është më e rëndësishme është se kemi hyrë në zbatimin e kontratës me Pfizer.

Dje kanë ardhur dozat që kanë hapur rrugën. Nëse nuk e shikojmë të gjithë panoramën, patjetër që duken shumë pak. Por në rajon jemi i vetmi vend së bashku me Serbinë që ka hyrë në zbatimin e kontratës dhe ka hyrë në vaksinimine mjekëve.

Së dyti, në krejt Europën situata është krejt kaotike, vende të mëdha kanë filluar kërc ënime, pasi kërkesa është marramendëse dhe në të gjitha rastte oferta është shumë e ulët. Së treti, Dje në darkë vonë kemi marrë konfirmimin nga Pfizer se në mesin e shkurtit do vijën 10.000 mijë dozat e parashikuara, dhe brenda shkurtit do vijën 30.000 dozat e tjera.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close