Lajme

Vizita e Erdogan bllokon rrugët e Tiranës, këto do jenë akset e pakalueshme

Ditën e nesërme Presidenti turk Rexhep Tajip Erdogan do të mbërrijë në Shqipëri në një vizitë disa orarëshe. Vizita e tij ka bërë që Policia të marrë masa shtesë sigurie, duke bllokuar disa nga rrugët urbane dhe interurbane, në varësi të lëvizjeve që do të bëjë eskorta e presidentit turk.

Njoftimi i Policisë:

Ne lidhje me bllokimet e rrugeve dhe devijimeve per qellime sigurie, ju informojme se me date 17.01.2022, do kete bllokime te levizjes se te gjitha mjeteve ne rruget interurbane dhe urbane, si me poshte vijojne:

 • Ne rrugen nga aeroporti i Rinasit deri tek Ura e Gjoles dhe anasjelltas duke filluar nga ora 08:30 deri ne oren 10:00.
 • Ne rrugen Vore-Ura e Gjoles dhe anasjellta duke filluar nga ora 08:30 deri ne oren 10:00.
 • Ne rrugen Rinas-Ura e Gjoles dhe anasjelltas duke filluar nga ora 11:00 deri ne oren 13:00.
 • Ne rrugen Vore-Rinas, ura e Gjoles-Rinas dhe anasjelltas nga ora 11:00-13:00.
 • Ne autostraden Durres-Tirane dhe Tirane-Durres duke filluar nga ora 11:00-13:00.
 • Ne unazen e re dhe vazhdimin e unazes se madhe, duke filluar nga nenkalimi i qendres tregtare Caza Italia-ish sheshi Shqiponja-Rruga Teodor Keko, ne te dy kahet e saj si ne hyrje dhe dalje nga Tirane, duke dilluar nga ora 11:00-13:30 do kete bllokim te qarkullimit per te gjitha mjetet.
 • Ne unazen e madhe nga mbikalimi i fabrikes se miellit deri tek rrethrrotullimi qe te con ne Sanatorium do kete bllokim te levizjes ne te dy kahet e unazes duke filluar nga ora 11:00 deri ne oren 13:30.
 • Ne rrugen Interurbane kryesore Elbasan-Tirane dhe te gjitha rruget e tjera dalese per ne unazen e madhe dhe me drejtim qytetin e Tiranes, do kete gjjthashtu bllokime te levizjes per te gjjtha mjetet duke filluar nga ora 11:00 deri ne oren 13:30.
 • Ne rrugen e Elbasanit, rrugen 3 vellezerit Kondi, rrugen Arben Broci, rrugen Faik Konica, rrugen Dervish Hima, rrugen Asim Zeneli, rrugen Qamil Guranjaku, rrugen Ismail Qemali, rrugen Papa Gjon Pali II, Blv. Deshmoret e Kombit, do kete bllokim te qarkullimit per te gjitha mjetet duke filluar nga ora 11:00 deri ne oren 13:30.
 • Ne Blv. Deshmoret e Kombit, rrugen e Toptaneve, rrugen Xhorxh Ë Bush, Blv. Zhan D’ark, Blv. Bajram Curri, rrugen Myslym Shyri, rrugen 28 Nentori do kete bllokime te levizjes per te gjitha mjetet duke filluar nga ora 14:30 deri ne oren 16:30.
 • Ne rrugen e Toptaneve, rrugen Xhorxh Ë Bush, Blv. Zhan D’ark, rrugen e Elbasanit dhe Blv. Bajram Curri, do kete bllokim dhe kufizime te levizjes per te gjitha mjetet nga ora 16:30 deri ne oren 18:00.
 • Gjithashtu nga ora 17:30 deri ne oren 18:30, do kete bllokim te levizjes per te gjitha mjetet ne hyrje dhe dalje per ne rrugen e Elbasanit, unazen e madhe, rrugen Teodor Keko, autostraden Tirane-Durres dhe Durres-Tirane, Vore-Rinas, ura e Gjoles Rinas.
 • Gjithashtu nuk do lejohet pushimi dhe qendrimi i asnje mjeti, perfshi edhe taxi apo mjetet r subjekteve qe kane parkime te rezervuara ne rruget si me poshte vijojne, perjashto mjetet e emergjencave dhe ato te policise se shtetit, ne rrugen Rinas-ura e Gjoles, ura e Gjoles-Rinas-Qafe Kashar, autostrada Qafe Kashari-Tirane dhe anasjelltas, rruga Teodor Keko, unaza e madhe, rruga e Elbasanit, rruga Ismail Qemali, Blv. Deshmoret e Kombit, rruga e Toptaneve, rruga Xhorxh Ë Bush si dhe rruge te tjera qe afektohen nga kufizimet per qellime sigurie ne rrugekalimin e Delegacionit te Presidentit Turk.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close