Lajme

Vlorë, Efektivet e policisë së shtetit dhe asaj rrugore kanë dal në terren për zbatimin e masave kundra Covid 19

Pas vendosjes në fuqi të masave kundra Covid 19 të cilat parashikojnë tashmë dhe ndalimin e lëvizjes së këmbësorve pas orës 18 të mbrëmjes, ka filluar zbatimi i këtij urdhri edhe në qytetin e Vlorës. Në terren për të informuar qytetarët dhe njëkohësisht për ti bërë këtyre të fundit thirrje të qëndrojnë në shtëpi pas këtij orari ka zbritur edhe efektivët e policisë rrugore dhe policisë së shtetit të udhëhequr nga shefi i qarkullimit rrugor Z.Rustem Plaka. Efektivet e policisë së shtetit dhe asaj rrugore kanë dal në terren për zbatimin e masave kundra Covid 19. Policia rrugore dhe policia e shtetit ju bëjnë thirrje të gjithë qytetarve të zbatojnë rregullat e vendosur, pasi sot disa prej tyre ja kaluan me një këshillim teksa duke filluar nga nesër do të nisë gjobitja e çdo këmbësori i cili shkel rregullat. Ndalohet rreptësisht qarkullimi i këmbësorve pas orës 18:00, për të gjithë ata që e shkelin do të ketë saksione duke filluar nga gjobat. Kini kujdesë. Sëbashku mund t’ja dalim, ta përballojmë situatën.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close