KultureLajme

Vlorë, fluks i madh turistësh në muzet e qytetit, hapur edhe gjate orëve të pasdites

Që prej fillimit të muajit maj muzete e qytetit bregdetar te Vlorës e kane ndryshuar orarin e aktivitetit të tyre . Tashmë ato jane te hapura edhe gjate orëve të pasdites për ti sherbyer pritjes së vizitorëve vendas dhe të huaj jo vetem kaq por edhe gjatë fundjavës dyert e muzeve jane të hapura .

Për drejtorin e muzeut historik dhe etnografik Skënder Spahiu kjo është një shpresë se numri i vizitorëve në muzete e qytetit do të vazhdojë të jetë në rritje gjatë ditëve në vijim . Ai shprehet se qyteti i Vlorës kanë mundësinë tu jap turistëve edhe kulturën, traditën apo historinë që dëshmojnë hershmërinë e këtij qytetërimi .

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: