Lajme

Vlorë, Pas disinfektimit të Spitalit rajonal fillon puna edhe në institucionet vendore të qytetit (Video)

Pas përfundimit të disinfektimit të spitalit rajonal të Vlorës këtë mëngjes ka filluar edhe disinfektimi i institucioneve vendore të qytetit. Puna tashmë po vijon me disinfektimin e Policisë së qarkut të Vlores. Teksa nga bashkia e Vlorës konfirmohet se ka përfunduar 80 % e disifektimit të shkollave të qytetit.

Ne Vlorë kanë 4-5 shkolla deri me tani pa u disinfektuar. Të kontaktuar Spitali Rajonal i Vlorës shprehet se ka përvecse dhomës së karantines në çdo pavion ështe ngritur tashmë një dhomë shtesë në çdo pavion për të mbajtur pacientët të cilet dyshohen ose shfaqin simptomat e koronavirusit përpara se këta të fundit të nisen për në Tiranë.

Në spitalin e Vlorës janë 3 dhoma të tjera të veçanta per karantinimin e personave të dyshuar përvec dhomës së posacme të karantines. Teksa drejtuesit shprehen se personeli është i pajisur me bazën mjeksore të nevojshme si dhe masat mbrojtvse. Në spitalin e Vlorës ka sasi me gjendje aktuale me maska kirurgjikale mbrojtëse për koronavirusin.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: