Lajme

Vlorë/ Vajza peshon 380 kg, i skadon karta e ID, Aleat i kërkon para shtesë (Video)

Një vajzë që vuan nga sëmundja e elefantizmit dhe që peshon 380 kg, në pamundësi për të lëvizur kërkon ndihmën e Fiksit. Asaj i skadon karta e identitetit dhe zyrat e Aleat në Vlorë i kërkojnë të paraqitet vetë.

Ose në të kundërt kundrejt pagesës prej 18 mijë lekësh të reja, plus edhe 12 mijë të kartës mund t’i bëhet ky shërbim në shtëpi. Në pamundësi ekonomike ajo kërkon ndihmë, pasi nuk është në gjendje të lëviz nga vendi dhe mishi po i kalbet. Në kontratën që është lidhur midis qeverisë së asaj kohe dhe Aleat nuk janë parashikuar raste të tilla.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close