Lajme

Vullnet Sinaj jo vetëm deputet, po dhe shumë human, ja si e kujton ai rastin e Skerdianos së vogël

Deputeti dhe kandidati për deputet Vullnet Sinaj jo vetëm i mbarron punët e ngarkuara si deputet karshi banorëve të tij, po eshtë dhe shumë human duke i ndihmuar me ndërtimin e shtëpive dhe duke u dërguar ushqime të shumta familjeve në nevojë, e kush mund ta bëj një gjë të tillë , vetëm Vullneti deputeti i tyre, po le të ndalemi në një rast ku zonja Aurora Islamaj trokiti në derën e Vullnet Sinaj për të kërkuar ndihmë për djalin e sëmurë.

Dhe falë ndihmës së deputetit djali gëzon shëndet të mirë. Lexoni më poshte se cfarë shkruan deputeti Sinaj.

Skerdiano i vogël, i cili u operua vjet nga zemra nga dora e doktorit të mrekullueshëm Altin Veshti, sot gëzon shëndet të plotë.  Sa e largët duket ajo ditë kur, në maj të vitit të kaluar, Aurora Islamaj erdhi tek unë për të kërkuar ndihmë për djalin e sëmurë.

Atëherë, ajo kërkonte përshpejtimin e operacionit pasi fëmija paraqitej në gjendje të rëndë shëndetësore.  Shkuam në spital dhe u konsultuam me doktor Veshtin, i cili e sqaroi familjen Islamaj se për shkak të moshës së mitur, djali mund të operohej vetëm pas disa muajsh.

Pas verës së ankthit, vjeshta solli pjekjen e kushteve që Skerdiano i vogël të operohej nga zemra. Fatmirësisht, gjithçka shkoi për mrekulli! Shpirti mu mbush me gëzim.  E kam thënë më herët, raste të tilla më motivojnë të ecim para së bashku, të jem mes njerëzve e të ndihem i dobishëm për ta.

Kjo është arsyeja pse unë hyra e pse jam në politikë!  Sot, kur Skerdiano mund të buzëqeshë lirisht dhe familja e tij të flejë e qetë, e falenderoj pafund Doktorin që kreu operacionin jo të lehtë dhe gjithë stafin e Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza”. Mirënjohje për këta heronj të kohëve të vështira shkruan deputeti Vullnet Sinaj!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close