Lajme

Zgjedhjet e 25 prillit, OHDIR zhvillon takim 5 ditor me partitë politike, median dhe shoqërinë civile

ODIHR do të zhvillojë një takim midis datave 24-29 me partitë politike, median dhe shoqërinë civile lidhur me zhvillimin e zgjedhjeve të përgjithshme më 25-prill.

Sipas informacioneve bëhet e ditur se OHDIR do të vijë në Shqipëri për të diskutuar masat paraparake për zgjedhjet  Parlamentare. Gjithashtu në takimi 5 ditor që do të bëjnë në Tiranë ata do të zhvillojnë takime edhe me përfaqësues të KQZ-së

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close