Politike

Garë e fortë për kreun e Partisë Socialiste në Gramsh, ja emrat që po “sfidohen” përballë Gjiknurit dhe Denajt

Në oborrin e pallatit te kulturës në Gramsh  u mbajt mbledhja e anëtarësisë se zgjeruar të Partisë Socialiste nën drejtimin e anëtarëve të komisionit të vlerësimit të përfaqësuar nga drejtuesi politik Damian Gjiknuri dhe anëtaret Anila Denaj dhe Romina Kuka.

Tetë kandidatet, të cilët mbajnë pozicione të caktuara në administratë shpalosën vizionin  e platformës së tyre për të drejtuar degën e Partisë Socialiste në qytet.

KANDIDATËT:

1 – Afrim Shtylla me profesion ekonomist aktualisht drejtor ekonomik prane bashkise Gramsh.

2 – Besmira Qose Braceme profesion ekonomiste aktualist mbat postin drejtoresh DSHP Gramsh.

3 – Enis Zani me profesion inxhiner mekanik +finance  aktualisht mban postin e drejtorit te OSHE Gramsh , kreu i PS prej vitit 2020 ish kreu i fresh prej 4 vitesh.

4 – Kristela Xheka me profesion ekonomiste aktualisht mban postin e pergjegjese e finances pran bashkisë Gramsh.

5 – Elidian Koçi me profesion jurist aktualisht mban postin jurist pran bashkise Gramsh.

6 – Viserion Biçi me profesion jurist aktialisht avokat privat.

7 – Lorena Zogu me procesion  juriste aktualisht mban postin drejtoresh e sherbimeve prane bashkise Gramsh.

8 – Ergita Kaso me profesion inxhiner/e informatike aktualisht mban postin e nënkryetare së bashkise Gramsh.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close