Showbiz

“Kë do të doje të shikoje çift në shtëpi?”, Iliri jep përgjigjen e papritur

Siç dihet “Vëllai i Madh” preferon që t’i vendosë banorët përballë sfidave të ndryshme. Sot ata do të duhet t’ju përgjigjen disa pyetjeve pikante ose në të kundërt do të duhet të pijnë.

I pari çift që egzekutoi këtë lojë ishte Iliri dhe Arjola. “Kë do të doje të shikoje çift brenda shtëpisë”, -ishte një nga pyetjet të cilës Iliri duhet t’i jepte një përgjigje. “Donaldi dhe Beatrix, kam parë tek ata ndjenja që nuk i kam parë tek banorët e tjerë”,- tha ai, përgjigje e cila për hirë të së vërtetës nuk ishte dhe aq e pritshme.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: