Showbiz

Mbledh kanaçe në Shkodër por askush nuk e di të shkuarën e Bashkimit

Ushtari Shkodra ishte plagosur rëndë dhe kishte marrë dy plu mba, një prej të cilit e ka akoma në trup pasi nxjerrja e tij do t’a paralizonte. Bashkimi e kishte pranuar ftesën për të ardhur në studio dhe u befasua tejmase kur zbuloi se në anën tjetër të ekranit ndodhej komandanti i tij. Ai i përlotur tha: Nuk u besoj syve, juve po më gënjeni se nuk ka mundësi. E kam ditur të vd ekur komandantin deri më tani! Ky për mua ka qenë baba e shkuar babait.

“Unë për kombin shqiptar jam i gatshëm edhe tani të shkoj në çdo luftë, vetëm që shqiotarët të jenë të lumtur”, tha Bashkimi.

Pasi ishte plagosur, Bashkimin e kishin sjellë në Shqipëri shokët e tij të luftës, që të shërohej, e të rikuperohej. Ai gjatë këtyre 21 viteve kishte pasur një jetë tepër të vështirë, pasi për shkak të plagës nuk mund të punonte dhe problemet ekonomike ishin përkeqësuar. Ishte martuar me nje grua kosovare dhe kishin 6 femije.

Por bashkeshortes se tij nuk i japin akoma nenshtetesine shqiptare, pasi i kane kerkuar para per kete. Arbana i beri thirrje presidentit Meta qe t’i japin nenshtetesine bashkeshortes se Bashkimit, pasi ai ka kontribuar shume per shqiptaret e Kosoves.

Në fund programi “Dua të të bëj të lumtur” në bashkëpunim me Fondacionin Humanitar “Golden Eagle” kishin vendosur që të ndihmonin Bashkimin duke i lidhur një pension për 1 vit të tërë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close