Showbiz

Zarf i zi në shtëpinë e BB VIP! Një banor do dënohet: Ka futur informacione nga jashtë!

Një zarf i zi ka mbërritur në shtëpinë e Big Brother. Vëllai i Madh ka vemdosur që të dënojë një nga banorët e BB Vip, kjo pasi ka dhënë informacione nga jashtë. Theksohet se ky informacion ka ardhur për qëllime tendencioze.

Se kush është banori dhe dënimi, do të merret vesh mbrëmjen e sotme. Sara ka menduar se mos është ajo, por më pas ka ndryshuar mendje. Kujtojmë që informacionet nga jashtë, janë të ndaluara në shtëpinë e BB Vip.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close