Sport

FOTOT/ Prekëse: Lojtarët e Marokut falen në fushë e puthin nënat e tyre pas kualifikimit historik në gjysmëfinale

Maroku është i pari ekip afrikan që arrin të kalojë në gjysmëfinalen e Botërorit.

Nëse lojtarët e Kombëtareve të tjera zgjedhin që të “reklamojnë” të dashurat e tyre për të treguar se kë kanë përkrahë, te Maroku kanë marrë në fushë nënat dhe kanë festuar së bashku me to.

Ndërkohë një tjetër ritual që ka rënë në sy gjatë festimeve të tyre është edhe lutja në çdo takim ku kanë marrë rezultate fantastike./m.j

FOTOT/ Prekëse: Lojtarët e Marokut falen në fushë e puthin nënat e tyre pas kualifikimit historik në gjysmëfinale FOTOT/ Prekëse: Lojtarët e Marokut falen në fushë e puthin nënat e tyre pas kualifikimit historik në gjysmëfinale FOTOT/ Prekëse: Lojtarët e Marokut falen në fushë e puthin nënat e tyre pas kualifikimit historik në gjysmëfinale FOTOT/ Prekëse: Lojtarët e Marokut falen në fushë e puthin nënat e tyre pas kualifikimit historik në gjysmëfinale FOTOT/ Prekëse: Lojtarët e Marokut falen në fushë e puthin nënat e tyre pas kualifikimit historik në gjysmëfinale

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close