Kulture

Foto/Festat e nëntorit, flamuri kuq e zi mbi “Atomium”

Flamuri kombëtar është ngritur mbi Atomium, simbolin e Belgjikës, me rastin e Ditës së Pavarësisë së Shqipërisë.

Qytetarë të shumtë, pjesë e komunitetit shqiptar që jeton në Belgjikë, u bënë pjesë e një aktiviteti festiv dhe veprimtari të tjera organizuar nga deputeti i parë shqiptar në parlamentin e Belgjikës, Ahmetaj Gjanaj me mbështetjen edhe të kryetarit të Bashkisë Bruksel, Phillipe Close.

Nuk munguan në këtë eveniment edhe Ambasadorja e Shqipërisë në Bruksel Suela Janina dhe ai i Kosovës Bernard Nikaj.

Me rastin e festave të nëntorit në Bruksel janë organizuar disa aktivitete festive në kuadër të festive të nëntorit. /atsh

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close