Lajme

A ka azile Vlora? asnjë reagim, ai po ju pret (VIDEO+ EMRI)

Vlorë, i moshuari që shikoni në fotot e mëposhtme  është Gjergji Pesci, rreth 70 vjeç  në një gjendje të mjeruar, ai jeton në një barake i vetmuar, i paushqyer dhe pa askënd që të kujdeset për te. Ishte një zonjë që prej dy ditësh u kujdes për të moshuarin duke i cuar ushqime te gatuara, pasi i moshuari nuk mund të gatuaj, të flas dhe të ecë,ai zvaritet dhe kur shkon te koshi aty pranë.

Sot kjo qytetare që e ka gjetur të moshuarin në rrugë u nis për jashtë shtetit, po neser i moshuari prêt dhe prêt që dikush të shkoj të kujdeset. A kemi qendra sociale në Vlorë, a kemi shtet , kush kujdeset për këtë shtresë të pastrehësh?

A ka azile Vlora? ka spital për këtë të mjerë që vetëm zoti e di si i ka hallet familjare dhe pse është i braktisur. Prej dy ditësh është lajmi i publikuar nga Vlora News, asnjë nuk ka reaguar nga instancat përkatëse. Mjaft ktheni kokën dhe nga këta njerëz.

I ka braktisur zoti dhe familja, po ju të papërgjegjshmit e Vlorës deri kur do dëgjojmë dhe shikojmë histori të tilla, asnjë ska reaguar deri në këto momente, përvec disa qytetarëve që kanë qenë të gatshëm ta ndihmojnë me ushqime. Ai po ju prêt. Ju lutemi instancave përkatëse nëse dikush e lexon, shkoni strehojeni. Ai po ju prêt sa sështë vonë.Faleminderit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close