Lajme

Ambasada njoftim për shqiptarët që jetojnë në Francë

Ambasada shqiptare në Francë ka shpërndarë në njoftim për të gjithë qytetarët shqiptarë që jetojnë në shtetin francez.

Në njoftim thuhet se ata që kanë aplikuar deri më datë 9 prill për pasaportë apo kartë identiteti pranë këtij institucioni duhet ta tërheqin atë në tre ditët e para të Javës nga ora 14:00 deri në orën 16:00.

“Ftojmë të gjithë qytetarët shqiptarë që kanë aplikuar deri më datë 9 prill (përfshirë) për pasaportë ose/dhe për kartë identiteti pranë Ambasadës Shqiptare në Paris, të vijnë të tërheqin ato ditët e hëna, të marta dhe të mërkura (përveç ditëve zyrtare të pushimit në Shqipëri), nga ora 14:00 deri 16:00”, thuhet në njoftim.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: