fbpx
Lajme

Ar.res.tohet shqiptarja, gra.biti bizhu në shtëpitë e grekëve

Një 30-vjeçare shqiptare, e cila punonte si ndihmëse shtëpiake, është arr.estuar nga policia. Ajo ak.uzohet se ka v.jedhur bizhu dhe para cash në shtëpitë ku punonte, në periferi të Selanikut. Janë katër vje.dhje të cilat i janë faturuar shqiptares nga shtatori i vitit të kaluar deri në shtatorin e këtij viti. Gruaja ka punuar si shtëpiake ose është kujdesur për të moshuarit. Sipas policisë, duke shfrytëzuar mungesën e punëmarrësve ose paaftësinë e të moshuarve për ta mbajtur nënë vëzhgim për shkak të sëm.undjes, ajo ka vjedhur 1,200 euro para cash dhe bizhuteri me vlerë 13,000 euro.

Vjedhjet kanë ndodhur në zonat Thermi, Tagarades dhe Rissi. Oficerët, të cilët po hetonin rastin, bënë ar.restimin paraprakisht të shqiptare për mungesën e lejes së qëndrimit në Greqi. Në të njëjtën kohë, dosja e çështjes për vj.edhje është dërguar në Prokurorinë Publike të Selanikut për hetime të mëtejshme.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button