Lajme

Basha bën gati listën, kryesia pritet të mblidhet në orën 20:00

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka përmbyllur në fundjavë procesin e nisur që në verë, atë të përzgjedhjes së kandidatëve për deputetë në zgjedhjet e 25 prillit.

Kur  kanë ngelur pak orë nga dorëzimi i listave me emrat e kandidatëve për deputetë, kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha do të mbledhë në orën 20:00 Kryesinë e PD-së për të konsultuar listën e kandidatëve për deputetë që ka menduar si më të mirët për tu përballur me PS-në në zgjedhjet e 25 prillit.

Basha do të diskutojë me Kryesinë e partisë emrat që ai ka zgjedhur.

Kjo lëvizje bëhet për të dhënë vendimin final dhe aprovimin kësaj liste, ndërsa ato duhet të dorëzohen në KQZ brenda orës 00:00.

Mbledhja me 28 anëtarët e kryesisë së PD-së, ku përfshihen nënkryetarët dhe sekretarët, do të zhvillohet në prani fizike, ndërsa fill pas tyre, kreu i PD-së do të mbledhë online 343 anëtarët e Këshillit Kombëtar për të miratuar apo rrëzuar listën me kandidatët që do t’i propozojë Kryesia e PD-së për zgjedhjet e 25 prillit. Më pas pritet prezantimi i kandidatëve në një ceremoni.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: