fbpx
Lajme

Bashkia e Vlores në kuadër të 100 vjetorit të Luftës së Vlorës ka nisur restaurimin e parqeve publike

Edhe pse vëmendja e turistëve është e përqendruar në det, edhe pse punët e përditshme nuk rrjedhin pa pengesa për shkak të Covid19, Bashkia e Vlores vazhdon të shërbejë. Në kuadër të 100 vjetorit të Luftës së Vlorës, Ndërrmarja e Shërbimeve Publike, nën kujdesin e veçantë të nënkryetarit për infrastrukturen Afrim Qëndro, ka nisur restaurimin e parqeve publike. E kemi nisur me Lapidarin e Luftës së Vlorës që ndodhet në Babicë,për të vijuar më pas me të gjitha rrugët dhe parqet e qytetit.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button