Lajme

Bujar Leskaj me banorë të lagjes “1 Maj”, Ne premtimet, ju me votë në 25 prill do të shkojë për numrin 9

Bujar Leskaj është ndalur në një bashkëbisedim me banorë të lagjes “1 Maj”. Në zonën e njohur si ish ndërhyrja, ku janë të vendosura qindra familje, të cilat edhe pse paguajnë cdo detyrim nuk kanë asnjë shërbim infrastrukturor. Takimin me drejtuesin politik të qarkut për Partinë Demokratike Bujar Leskaj e kanë kërkuar vetë banorët, të cilët edhe pse me bindje Socialiste këtë herë do të votojnë Partinë Demokratike, numrin 9.

Banorët, Për kandidaten për deputete Nada Mecorapaj 25 qershori është dita vendimtare për të vendosur mbi fatin e Shqipërisë dhe Vlorës.

Nada,  Drejtuesi politik Bujar Leskaj ka thënë se Partia Demokratike angazhohet në zhvillimin e ekonomisë dhe mirëqenies së vendit. Leskaj i ka dhënë përgjigje edhe deklaratave shantazhuese se Partia Demokratike do të bllokojë projektet.

Leskaj ka thënë se me Partinë Demokratike cdo projekt i nisur do të përfundojë me standardet e duhura dhe projektet e reja do të jenë për zhvillimin e qëndrueshëm të vendit. Leskaj Banorët e lagjes “1 Maj” kanë garantuar se vota e tyre në 25 prill do të shkojë për numrin 9.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: