Lajme

Durrës, Shoqërohet 43 vjeçari

Një person ka rënë në prangat e policisë, pasi ishte shpallur në kërkim nga policia italiane, për s hfrytëzim p rostitucioni dhe p ërd hunim. Policia bënë me dije se bëhet fjalë për shtetasin Gazmend (Dervishi).Gjyzeli, 43 vjeç, banues në Durrës.

Njoftimi i policisë: Në vijim të punës për kapjen e personave të shpallur në kërkim ndërkombëtar, specialistët për H etimin e N arkot ikëve, si rezultat i shkëmbimit të vazhdueshëm të informacioneve me ZQK Interpol Tirana, kanë bërë të mundur lokalizimin dhe ar restimin provizor të shtetasit Gazmend (Dervishi).Gjyzeli, 43 vjeç, banues në Durrës. Këtë shtetas Gjykata e Padova,

Itali, me vendimin e datës 13.09.2003, e ka dënuar me 5 vjet burg për veprën penale “Shfrytëzim i p rostitucionit” dhe “Përd hunimi”, të parashikuar sipas Kodit P enal Italian. Interpol Tirana, në bashkëpunim me Interpol Romën, vijojnë procedurat për ekstradimin e këtij shtetasi drejtë Italisë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close