Lajme

Dy fjalë për heroin e mjekësisë Shqiptare dhe vlonjatin Erjon Panajoti

Dy fjalë për heroin e mjekësisë Shqiptare Erjon Panajoti Një mjek i cili ka shpëtuar shumë jetë dhe vazhdon të shpëtojë është doktor Erjon Panajoti.Ai hyn te ata njerëz që të heshtur me fjalë por të përqëndruar te pacienti ,japin maksimumin për çdo jetë të prekur nga patologji të ndryshme përfshi Covid-19. Ai është i përqëndruar te çdo studim mbi sëmundjen famëkeqe dhe i ndan këshillat me kolegë apo në rrjetet e tij sociale pasi pasi primare është shpëtimi i jetës së njeriut.

Falë Erjonit shumë njerëz kanë pranë të afërmit e tyre dhe një prej sekreteve është përqëndrimi për secilin rast në mënyrë specifike dhe dhënia e zgjidhjes në mënyrë specifike. Për heroin e mjekësisë Shqiptare mund të flasësh pafund por do të flasim në vazhdimësi sepse për një hero ,minimalisht fjalët,nuk mjaftojnë. Për sot në emër të qytetit të Vlorës dhe të gjithë familjeve që i je gjendur pranë në Shqipëri, duam të të themi FALEMINDERIT .Për njerëz si ty ka nevoj ky vënd!

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close