Lajme

Inagurohen ambientet e reja të Degës së Shitjes të Ujësjellës Kanalizime në Vlorë

Një zyrë e re në dispozicion të qytetarëve dhe bizneseve! Pranë “Sahatit”, në rrugën te ish-Gjyqi i Vjetër, janë hapur ambientet e reja të Ujësjellës Kanalizime Vlorë. Klientët tanë mund të bëjnë në dy arkat e vendosura në dispozicion, pagesën e ujit Aty ju pret edhe specialisti përkatës i Marrëdhënies me Publikun për ankesa, kërkesa dhe informacion! Drejtori i Ujësjellës Kanalizime Vlorë, Shkëlqim Leskaj inspektoi sot nga afër këtë zyrë të re. Inagurohen ambientet e reja të Degës së Shitjes. Investimi ka përkujdesjen e veçantë të drejtorit, Shkëlqim Leskaj, ndërsa është mbështetur edhe nga bizneset e qytetit. Ujësjellës Kanalizime Vlorë, ka si objektiva Shërbimin ndaj klientëve dhe rritjen e performancës.

Dega e Shitjes me ambiente të reja. Ambientet komode për punonjësit dhe specialistët do të përkthehen në më shumë punë, më shumë rezultate si dhe në një shërbim sa më cilësor ndaj klientëve.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close