Lajme

Njerëz të papërgjegjshëm kanë djegur këtë sipërfaqe në zonën e kodrës së “Kuzum Babasë” duke dëmtuar rëndë tubon kryesore të Depos së Ujit

Papërgjegjshmëria e qytetarëve lë pa ujë 🚰 qytetin e Vlorës! ➡️ Njerëz të papërgjegjshëm kanë djegur sot këtë sipërfaqe në këtë zonë të kodrës së “Kuzum Babasë”, duke vendosur zjarr 🔥 e duke dëmtuar rëndë tubon kryesore të Depos së Ujit 🚰 ➡️

Pas kësaj ngjarjeje dhe konstatimeve të grupeve të specialistëve tanë, është arritur në konkluzionin se për zëvendësimin e tubos 💦 duhet të stakohet Stacioni kryesor i Ujësjellësit. 👉 Në këto kushte i gjithë qyteti nuk do të furnizohet me ujë 🚰 pasditen e sotme. ✅ Kërkojmë mirëkuptimin tuaj! Ujësjellës Kanalizime sh.a Vlore

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close