Lajme

Njerëzit e tallin sepse është fejuar me një burrë 8 centimetra më të shkurtër se vetja

Një grua që është fejuar me një burrë 8 centimetra më të shkurtër se ajo, ka goditur njerëzit që thonë se ndryshimi i gjatësisë së tyre është “i çuditshëm”. Darlene Marshall, 37 vjeç dhe i fejuari Matthew Cretaro, 46 vjeç, kanë qenë objektiv i shakave mizore, sepse ajo është 1.85 cm ndërsa ai është 1.77 cm.

Trajnerët personalë nga Nju Jorku në SHBA thonë se shpesh marrin “dukje qesharake” kur janë jashtë dhe së bashku, por ata këmbëngulin se nuk mund të jenë më të lumtur.

Duke iu përgjigjur kritikëve që mendojnë se ndryshimi i gjatësisë së tyre është i çuditshëm, ata i kanë inkurajuar njerëzit që ta anashkalojnë këtë çështje. Darlene tha: “Të huajt supozojnë se ne nuk mund të jemi bashkë për shkak të ndryshimit në gjatësi, gjë që është marrëzi.

Ajo shtoi se është nga një familje me njerëz të gjatë, ku shumica e anëtarëve të familjes janë mbi 1.80. Kur ajo prezantoi për herë të parë të dashurin e saj tek familjarët, ata u habitën me lartësinë e tij. “Ne nuk e shohim aq të çuditshëm ndryshimin tonë në gjatësi, pasi jemi vetëm dy njerëz të dashuruar”.

Ajo synoi “stigmën” rreth dallimeve të gjatësisë kur bëhet fjalë për takimin, duke shtuar se mund të jetë e vështirë të gjesh dashurinë si një grua më e gjatë. Ajo tha: “U divorcova tre vjet më parë dhe fillova të besoj se mund të mos gjej më dikë. Takimi është tashmë i vështirë. “E kisha të vështirë të gjeja dikë që donte të dilte me një grua aq të gjatë sa unë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: