Lajme

Njoftim, Ka humbur një portofol te zona e Plazhit të Vjetër Vlorë

Njoftim, Ka humbur një portofol me lek dhe dokumenta te zona e Plazhit të Vjetër Vlorë në emrin Ismail ÇAÇI , qytetari ju lutet të dorëzoni vetëm dokumentat dhe lekët i mbani . Kontaktoni në këtë numër telefoni, 0695659686, ose në  inboxin e VloraNews. Faleminderit

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: