Lajme

Njoftim/Oshee njofton se do të shkëputet energjia elektrike në disa zona të Vlorës

Oshee Vlore , njoftim!

Ju njoftojme mbi kerkesen e ardhur nga OST-ja, per stakime Linjash 110kV per punime remonti, per eliminimin e problematikave te konstatuara, te Linjes 110kV L110 – 15 Fier – Kafaraj – Vlora 1, ne daten 06/11/2018 si vijon:

-Stakim dhe tokzim te Linjes 110kV L110-15 Fier – Kafaraj – Vlora 1, ne daten 06/11/2018 nga ora 08:30’ deri ne oren 14:30’.
Gjate kesaj kohe mund te kufizohen per efekt mbingarkese fidrat F6, F20, vetem nese ngarkesa e momentit eshte me e madhe dhe stakimi do te jete i domosdoshem.
Zonat qe mund te mbeten pa energji ne Njesine Vlore / Fitore, Bishan, Dellenje, Delisuf, Poro, Novosele, Akerrni, Aliban.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close