Lajme

“O shpirt i nënës”, gruaja surprizon Bashën në mes të rrugës: Kur do mbarojnë hallet e shqiptarëve bir?

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha ka zhvilluar një takim në rrugët e njësisë 7 me biznese dhe banorë të kryeqytetit. Gjatë ecjes në këmbë Basha është ndalur nga një grua e cila me një fjalor folkloric nuk i ka kursyer lavdet për kryedemokratin.

Lulzim Basha: Si je? Zonja: Të pastë plaka ty! Kur do mbarojnë hallet e shqiptarëve bir?

Lulzim Basha: Më 25 prill. E vendosëm pra… Gjithë bashkë. Zonja: Të gjithë këto hallexhi që nuk u qeshi buza një çik.

Lulzim Basha: Më 25 prill, gjithë bashkë. Zonja: O shpirt i nënës.

Lulzim Basha: Atëherë fillon e fiton Shqipëria. Zonja: Të marsha nëna të ligat!

Lulzim Basha: Faleminderit! Zonja: Më ka vd.ekur burri në internim, bir. E kam rritur me gj.ak gocën.

Lulzim Basha: E di! Zonja: Jetoj vetëm.

Lulzim Basha: e di, ditë të bardh s’keni parë. Goca: Një njeri, me një pension është.

Lulzim Basha: Mos u dorëzo! Se je e fortë. Ke kaluar ditë shumë të vështira. Zonja: Ah shpirt i nënës.

Lulzim Basha: Do jemi të gjithë bashkë, do vijnë ditë më të mira për të gjithë. Goca: 30 vite punë, 100 mijë lekë pension.

Lulzim Basha: Nuk u dalin as për drita, as për ujë, as për ilaçe. Zonja: Na rropën gjakun, na rropën këtë pak gjak që na ka ngel. Goca: Turp e faqja e zezë. Lulzim Basha: Mendojnë vetëm për veten e tyre. Vetëm për njerëzit nuk mendojnë.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close