Lajme

Të afërm, miq dhe shokë! Sot i jap lamtumirën e fundit vëllait tim. Të Dielën ceremonia e përcjelljes në Dukat të Ri..

Të dashur të afërm, miq dhe shokë, në date 15 Maj rreth orës 9:00 deri në orën 10:00 i jap lamtumirën e fundit vëllait tim (Sabri Kalaj) , në dhomën e vde kjes Santa Maria, Reggio Emilia.

Në orën 10:15/10:30 parashikohet nisja për në Shqipëri dhe ditën e Diel var rimi në Dukat të Ri.
Faleminderit për pjesëmarrjen tuaj dhe uroj veç të mira të gjithëve nga familja. Taulant N. Kalaj.Orikumi news

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: