Lajme

VIDEO / Shoferi i urbanit të Kamëz rreh pasagjerin: Po ik o të…

Episodet e sherreve në autobusët urbanë janë të shumtë.

I tillë ishte edhe rasti në urbanin e Kamzës.

DENONICIMI:

Grushtat në autobusin e Kamzës…Ora 9.25, shoferi i mbyll derën një zotërie dhe bashkëshortes së tij që mbanin fëmijën në krah. I kërkohet të hapi derën edhe nuk pranonte. Ora 9.37 në terminalin e autobusave veri-jug, vjen një zotëri dhe i thotë shoferit pse zotërisë me fëmijë në krah nuk i hapët derën. Skena përfundoi në këtë gjendje. Shoferi tentoi dhe e dhunoi zotërinë dhe ka përfunduar gjendja keq.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close