Showbiz

Vazhdon roundi i dytë të ekspeditave në nivel qarku për pjesëmarrjen në Festivalin Folklorik të Gjirokastrës

Ditën e djeshme data 10 Mars konkurruan në roundin e dytë të ekspeditave në nivel qarku për pjesëmarrjen në Festivalin Folklorik të Gjirokastrës grupet polifonike të bashkise Himarë: grupi i Pilurit, Himarës, Vranishtit, Bolenës, “10 Shqiponjat” e Tërbacit. Aktiviteti do të vijojë me më grupet popullore të bashkise Selenicë në datën 13 mars 2023. I gjithë aktiviteti u zhvillua në bazë të kritereve artistike dhe rregullores së krijuar për mbarëvajtjen e të gjithë procesit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close