Teknologji

Më 1 nëntor, Whatsapp do të ndalojë së punuari në këto telefona

Platforma e famshme e mesazheve, WhatsApp, do të ndalojë së punuari në një numër pajisjesh të hënën e ardhshme, më datën 1 nëntor. Në vijim të politikës së përditësimit të rrjetit të promovuar nga Facebook, do të jenë telefonat që përdorin një sistem operativ Android në versionin 4.0.4 ose më të hershëm ata që do të preken nga kjo lëvizje. Më poshtë po ju tregojmë një listë të telefonave ku Whatsapp s’do të funksionojë më 1 nëntor:

Galaxy prirje II Galaxy SIIGalaxy S3 Mini Galaxy Xcover 2 Galaxy Core Galaxy ACE 2 Lucid 2 Optimus F7 Optimus F5 Optimus L3 II Dual Optimus F5 Optimus L5 Best L5 II Optimus L5 Dual
Best L3 II Optimus L7 Optimus L7 II Dual Best L7 II
Optimus F6 Enact Optimus L4 II Dual Optimus F3 Best L4 II Best L2 II
Optimus Nitro HD Optimus 4x HD Optimus F3 QZTE V956
Grand X Quad V987 Grand Memo Xperia Miro  Xperia Neo L  Xperia Arc S
Alcatel Ascend G740 Ascend Mate Ascend D Quad XL Ascend D1 Quad XL Ascend P1 S Ascend D2 Archos 53 Platinum HTC Desire 500 Caterpillarko Darovo28BKUML

Telefonat që nuk do të preken do të jenë ata me Android në versionin 4.1 ose më të ri, si dhe ata të sistemeve të tjera operative.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close