Lifestyle

U vjen neveri nga to, këto janë gjërat që një femër urren t’i përjetojë nga një mashkull në krevat

Një studim i kryer së fundmi në Britaninë e Madhe ka arritur në përfundimin se çfarë urrejnë femrat që të përjetojnë në dhomën e gjumit.

Në këtë studim kanë marrë pjesë 3,300 femra dhe shumica prej tyre kanë thënë se nuk do donin kurrë të flinin kurrë me një mashkull që nuk di të kujdeset për higjienën e tij personale.

Sipas grave që kanë marrë pjesë në këtë studim higjiena shkatërron atë që mund të ishte një natë e mbushur me pasion.

Po ashtu femrat nuk do donin të flinin kurrë me një mashkull, i cili nuk ka përvojë në krevat.

Kurse 24 % e grave janë shprehur duke thënë se meshkujt që nuk kanë përvojë e ‘’vrasin’’ epshin e tyre për kaluar një natë të zjarrtë.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button